SESSIONFRIENDS

Hij is er weer bij – en dat is prima!

Wolter Kroes

Wolter Kroes is een zanger die al jaren aan de top van de Nederlandse muziekscene staat. Met jaarlijks meer dan 300 shows is hij één van de meest geboekte artiesten in Nederland. Zijn jarenlange ervaring en enthousiasme zijn de perfecte combinatie voor een denderend feest!Maar wist je dat Wolter Kroes regelmatig samen optreedt met de band SESSION? Samen doen ze een optreden van ruim 30 minuten. Vraag naar de mogelijkheden.

Boekingen

Video

SESSION en Wolter Kroes

Foto

The Voice, TV personality en Hazes (V)

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland (waar ze uiteindelijke de finale behaald) en het tv programma Beste Zangers.Sinds 2022 is Samantha Steenwijk ook te boeken met de band SESSION. Samen doen ze een optreden van ruim 30 minuten vol met nummers van Hazes, Rene Froger, 90’s en ander feest-repertoire. Vraag naar de mogelijkheden.

Boekingen

Foto

“vrienden van…” op jouw evenement!

Xander de Buisonjé

Zanger, personality en trouwambtenaar Xander de Buisonjé. Ooit bekend als zanger van Volumia!, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.Xander is te boeken met de band SESSION, zij spelen dan samen een set van ruim 30 minuten.

Boekingen

Video

Xander de Buisonjé

Foto

Back to the nineties! met de orinele artiest!

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Trijntje Oosterhuis heeft zich ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook de beste nummers uit het American Songbook. Trijntje Oosterhuis kan ook optreden samen met de band SESSION. Samen doen ze een optreden gevuld met haar favoriete live songs in een show van ruim 30 minuten.

Boekingen

Video

Trijntje Oosterhuis en SESSION

De echte Lady of soul

Berget Lewis

Berget Lewis speelde de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows en verkocht meerdere keren het Ziggo dome uit. Boek Berget Lewis bij Artist Bookings.. Sinds 2022 is Berget Lewis ook te boeken met de band SESSION. Samen doen ze een optreden van ruim 30 minuten vol met dance-classics. Vraag naar de mogelijkheden.

Boekingen

Foto

Van ‘nul’ naar ‘feest!’ in 10 seconden!

HET FEESTTEAM

De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt. Combineer deze feestneuzen met SESSION en je gaat van 0 naar FEEST! in 10 seconden!

Boekingen

Video

Foto

session + de beste zangers van Nederland

Emma HEesters

Emma Heesters is niet meer weg te denken uit de huidige Nederlandse hitlijsten met hitsongs als ‘Loop niet weg’, ‘Waar ga je heen’ en ‘Schat ik ben ok’. Emma is te vinden in de lijst van meest gestreamde artiesten in Nederland in 2020 op de populaire streamingdienst Spotify.Begin 2020 stond Emma Heesters hoog in de hitlijsten met haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. Het nummer ‘Loop Niet Weg’ kwam tot de nummer 3 positie van de Single Top 100. In november 2020 wist Emma de MTV Best Dutch Act award in de wacht te slapen.Emma Heesters is voor een show van 30 minuten samen met SESSION te boeken.

Boekingen

Video

SESSION en Emma Heesters

Foto

En anderen…