#Outofthisworldtour 2021

Over SESSION…

Al meer dan 15 jaar is SESSION een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits, heel veel interactie, special effects en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland en België!

Door continue vernieuwingen in de showelementen blijft dit muziekspektakel keer op keer verbazen. De band staat daarom hoog op de wensenlijst van ieder openbaar festival, bedrijfsfeest en privé-feest.

Een optreden van SESSION wordt omschreven als ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy en vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in dit universum te vinden is!

We zien je graag op de #outofthisworldtour 2021!

Click for Liftoff...

evenementen

We Want More is te boeken voor optredens variërend van bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten tot (openbare) festivals en pleinfeesten.

Bruiloft

I wanna marry you!

Beleef het feest van je leven met coverband We Want More. Drie sets met de beste hits uit alle jaren, gespeeld door een professionele band, zorgen voor een geweldig huwelijksfeest!

vraag offerte aan

Bedrijfsfeest

No business like show business!

Heeft jouw bedrijf wat te vieren? Denk dan aan de muzikale invulling met We Want More. Deze show spreekt elk type bedrijf aan met een geweldig diverse en dansbare show.

vraag offerte aan

Festival

Viva la vida!

Een feest voor iedereen! Jong én oud zal zich herkennen in het repertoire van We Want More. Hierdoor is deze band buitengewoon geschikt voor openbare feesten.

vraag offerte aan

Foto’s

Bekijk hier de foto’s van de shows van We Want More! Deze show is ook bij jou exact zo te boeken.Kijk voor meer indrukken vooral ook eens op onze Facebook pagina.

boek nu

Extra’s

Licht & geluid

Geluidstekend!

We Want More is is te boeken met licht en geluid. Voor evenementen van 100 tot 2000 personen hebben we pakketten beschikbaar die perfect aansluiten op de behoeften van het feest.Ook is er een led wall beschikbaar van 6 x 2 meter met perfect synchroon lopende visuals.
Laat je inspireren!

Neem contact op

Special Effects

Effectief spektakel

Mag het nog spectaculairder? We Want More is uit te breiden met een special FX pakket met stage flames, confetti, Co2, Fury Jetts, Sparkular effects, etc, etc… Gewoon vuurwerk* op het podium (*uiteraard veilig)! Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Blazerssectie

Luchtig vermaak

Haal een warme Latijns-amerikaanse vibe in huis met de We Want More blazerssectie. Deze tweekoppige sectie (met trompet en sax) zorgt voor nog meer energie op het podium en maakt een nog bredere keuze in het repertoire mogelijk. De perfecte aanvulling voor de grotere evenementen waar het mag knallen!

Neem contact op

Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar voor vragen, boekingen, opties etc. Ook met hulp, tips en adviezen voor het organiseren van jouw evenement zijn we graag het aanspreekpunt. Alle aanvragen worden behandeld via ons boekingskantoor Artist Bookings.

CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag met vragen, verzoeken en checks voor beschikbaarheid etc.

    Boekingen

    Direct contact met onze boeker

    Voor boekingen van We Want More neem je contact op met Artist Bookings. Ons boekingskantoor voorziet je graag van meer informatie, een offerte, prijzen en een optie op de door jou gewenste datum.

    Bij Artist Bookings vind je een geweldige selectie bekende coverbands, artiesten en DJ’s. Bekijk ons uitgebreide aanbod en plaats vrijblijvend een optie.