coverband SESSION logo

De meest complete show van Nederland

OPTIONEEL EN AANBEVOLEN

Tip: Allround DJ

De héle avond de voetjes van de vloer

Onze eigen Artist Bookings DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Tip: Blazerssectie

Voor een dikker geluid en een extra actieve show

Met de blazerssectie, The Holy Horns, kan coverband SESSION een nog grotere diversiteit aan repertoire brengen op uw festival. De sectie bestaat uit 2 topmuzikanten (u herkent ze wellicht van Symphonica in Rosso, Toppers in Concert, De beste zangers van Nederland) op trompet en saxofoon.

Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere, warmere sound van de band. Deze virtuoze muzikanten maken het muziekspektakel helemaal áf.

Tip: Boek SESSION met BN-er

SESSION begeleidt diverse BN-ers

SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. Coverband SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Xander de Buisonjé, Leona Philipo, George Baker, Wolter Kroes, Charly Luske en vele anderen kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION.

SESSION deelde als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:

Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, OG3NE, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Eva Simons, Andre Hazes Jr., Rob de Nijs, Dries Roelvink, George Baker, Frans Duijts, Guus Meeuwis, Glennis Grace, Corry Konings, Charly Luske, Jannes, Big Black & Beautiful, Martin Morero, Berget Lewis, Ilse DeLange en Jan Keizer.

Tip: SFX Co2 + Smoke

Maar liefst 8 krachtige jets brengen het optreden naar nog grotere hoogtepunten! Bij de stadionconcerten niet weg te denken en daarom ook bij SESSION veelgevraagd – spectaculaire Co2- en rookkanonnen die extra accenten geven in de shows.

Deze shooters zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

Tip: SFX Pyro-techniek

Maar liefst 4 MagicFX stage flames geven het SESSION optreden de meest intense ervaring! De stage flames geven perfect aanvullend op de muziek een beleving die de aanwezige gasten niet zullen vergeten. Warm, hoog, spectaculair en met veiligheid voorop.

Deze stage flames zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

NIEUW: MagicFX Sparxtars

NIEUW: Vier MagicFX Sparxtars zijn inbegrepen in het Special FX pakket. Dit is het perfecte (brandveilige) alternatief voor vuurwerkfonteinen en zijn ook indoor te gebruiken. Zeer spectaculair en aanbevolen!

SESSION SPEELDE AL VOOR

coverband
coverband bedrijfsfeest
feest efteling
coverband hotel
coverband
coverband
coverband